Floreant sluit "heerlijke deal" met New York Pizza!
30 augustus 2017

New York Pizza uit Waddinxveen heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Floreant. Naast een reclamebord, welke is geplaatst aan het hoofdveld, stelt New York Pizza voor alle leden van Floreant een pasje ter beschikking waarmee men kan profiteren van een TWENT-TEN-DEAL.
Dit betekend 20% korting op je bestelling en ook nog eens 10% die ten bate komt van de vereniging. Een erg mooi initiatief van ondernemer Rik Godeke van New York Pizza Waddinxveen!

New York Pizza Waddinxveen biedt een breed assortiment pizza`s van topkwaliteit, diverse pasta`s en bijgerechten. Bel voor je bestelling: 0182-706070 of kijk op www.newyorkpizza.nl. Wanneer je een bestelling doorbelt, meld je dat je lid bent van Floreant. Wanneer je bestelling wordt bezorgd of bij het ophalen moet je dan even je pas laten zien. Op de website komt er als het goed is binnenkort een speciale button voor de online bestellingen.

De pasjes zijn inmiddels beschikbaar en zullen zo spoedig mogelijk per team worden uitgedeeld. En uiteraard zijn er ook pasjes voor alle vrijwilligers binnen de club. De pasjes worden uitgegeven via Michel Roest. Er volgt z.s.m. een bericht wanneer de pasjes klaarliggen voor de teams en overige betrokkenen.
HOOFDSPONSOREN
Meijers makelaars in assurantiƫn SVL Heftruck Service Waddinxveen Timmer- Aannemersbedrijf Cor Luijbregts