Floreant-plaatjes sparen bij Hoogvliet! WIJZIGING
14 oktober 2017

LET OP WIJZIGING SCHEMA dd. 04-10-2017 (doordat tijden van wedstrijden nog kunnen wijzigen zal ook het schema aangepast worden indien nodig)

Ps. Beste Trainer/Leider kom op tijd, neem min. 4 teamshirts en keepershirt mee (indien na de wedstrijd de schoonste) en indien afgelast gaat foto`s maken gewoon door!

Hoogvliet heeft ons bestuur opnieuw benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van deze Floreant-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Floreant-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Boskoop. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 7 oktober gestart worden om zoveel mogelijk teams op de foto te zetten. Omdat we ook met de herfstvakantie te maken hebben, zullen we ook op woensdag 11 oktober en donderdag 12 oktober voor de training ook een aantal teams op de foto zetten. Dit kan vanwege de afspraken met de organisator niet anders worden ingepland.

Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Bij sommige teams is het na de wedstrijd, maar het is tijd technisch niet mogelijk om iedereen voor de wedstrijd op de foto te zetten. Dus aan de leiders het verzoek om goed te kijken wanneer je aan de beurt bent en dan er ook voor te zorgen dat je aanwezig bent. Het schema zit zo vol (vanwege de vakantie willen we zoveel mogelijk op 7 oktober de foto`s maken) dat wisselen of verplaatsen niet mogelijk is.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Zijn er vragen, dan kun je contact opnemen met Christian de Vries, tel. 06-15258921 of e-mail: christianboskoop@hotmail.com

In bijgevoegde pdf staat het foto schema.

Schema.pdf
HOOFDSPONSOREN
Meijers makelaars in assurantiƫn SVL Heftruck Service Waddinxveen Timmer- Aannemersbedrijf Cor Luijbregts