Welkom op de vernieuwde website van BGC Floreant!
15 oktober 2017

Een andere look, een verfrissende uitstraling;

De laatste weken hebben we achter de schermen niet stil gezeten en zijn we bezig geweest om onze website om te zetten naar een ander platform. De afgelopen jaren hebben we met volle tevredenheid gewerkt met de mogelijkheden van een in eigen beheer gemaakte website. Drie jaar geleden hebben wij voetbalclub2000 aangeschaft voor onder andere het spelersvolgsysteem en de voetbal app met live tussenstanden. Voor de zomerstop hebben wij als Floreant besloten om ook de website functie te gaan gebruiken. Er is hard gewerkt om de website in voetbalclub2000 te maken en in de zomerstop over te gaan.

Echter in de zomerstop hebben zij aangegeven dat de huidige stand van techniek om een grondige aanpassing van het platform vraagt, waar onder de omzetting naar een volledige responsive website. In plaats van alles zelf opnieuw te ontwikkelen, hebben zij besloten om te gaan samenwerken met Voetbal Assist.

In eerste instantie was dit even een domper gezien de vele uurtjes achter de schermen om in voetbalclub2000 de website te maken. Echter het biedt ons een mooie kans ook een nieuwe stap te maken met onze website en is er besloten ook de overstap te maken naar het platform van Voetbal Assist.

De laatste weken is er wederom hard gewerkt om de basis van de website in te richten en we zijn zover om nu ook echt live te gaan. De geplande datum voor overgang is 21 oktober 2017. Het zal even wennen zijn en misschien wat onwennig ogen, maar getracht is de indeling gelijkend te houden aan de oude website. De site is volledig responsive wat wil zeggen dat standen die in KNVB sportlink worden ingevoerd nagenoeg direct op de site zijn bijgewerkt.

Na live gang zullen er nog wijzigingen komen maar meest belangrijke is dat wedstrijdprogramma, nieuws en team informatie actief is. Zodra er meer informatie is over bijvoorbeeld de app dan zullen we dit gelijk melden. De leiders zullen informatie krijgen om onder andere tussenstanden, uitslagen, doelpuntenmakers, wedstrijdverslagen, spelersvolgsysteem in te voeren.

Veel plezier met de nieuwe website.
HOOFDSPONSOREN
Meijers makelaars in assurantiƫn SVL Heftruck Service Waddinxveen Timmer- Aannemersbedrijf Cor Luijbregts